23 Νοε 2006

ΧΟΡΩΔΙΑ

Αρ. Πρωτ.: 224
Άγ. Νικόλαος, 23 Νοεμβρίου 2006
Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης με αρ. Πρωτ.:222 της 17ης Νοεμβρίου 2006 όπου εκφράστηκε η πρόθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων να διευρύνει τη συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας για τον εμπλουτισμό των απογευματινών δραστηριοτήτων του σχολείου με νέα γνωστικά/καλλιτεχνικά αντικείμενα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνεννόηση με το μαέστρο κ. Κων/νο Καραμπερόπουλο και σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μεθοδεύεται η οργάνωση χορωδίας. Η Χορωδία και τα Εικαστικά είναι δύο από τα τμήματα καλλιτεχνικής δημιουργίας που θα λειτουργούν στο σχολείο παράλληλα με το εξαιρετικά δημοφιλές τμήμα του παραδοσιακού χορού που συνεχίζεται και εφέτος με μεγάλη επιτυχία.
Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη Χορωδία θα πρέπει να συμμετάσχουν στην διαδικασία της φωνητικής επιλογής. Οι συνεντεύξεις φωνητικής επιλογής θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 το απόγευμα στο σχολείο μας.

 Μουσικό σύνολο (Μαντολινάτα). Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από εφέτος θα έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ορχήστρα μαντολινάτα. Η πρωτοβουλία του δασκάλου της μουσικής κου Κώστα Μανίκα αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από το Σύλλογο Γονέων και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας και μεθοδεύεται η υλοποίησή της. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.


Για περισσότερες πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: