20 Δεκ 2006

16 & 17 Δεκέμβρη 2006








.

Διήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2006, οι μαθητές της Γ΄τάξης -στο πνεύμα των ημερών- ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και στη συνέχεια είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί μία από τις πιο εξέχουσες και δημοφιλείς συγγραφείς παιδικών βιβλίων στην Ελλάδα που έχει τιμηθεί με τα μεγαλύτερα ελληνικά βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και επίσης βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών, τη συγγραφέα κα Λίτσα Ψαραύτη.

Την Κυριακή (δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων) ήταν μαζί μας ο εξαιρετικός νέος συγγραφέας κ. Κώστας Χαραλάς για να μιλήσει με τα παιδιά και η χαρισματική εικονογράφος κα Μάρα Τσαφαντάκη που ζωγράφισε με τα παιδιά τα αγαπημένα τους τέρατα.
Παράλληλα λειτούργησε με επιτυχία έκθεση βιβλίου.

Ευχαριστούμε όσους γονείς και δασκάλους βοήθησαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να ενεργοποιηθούν περισσότεροι γονείς και δάσκαλοι ώστε να μεταβληθεί το σχολείο σε τόπο μαζικής συνεύρεσης και συνλειτουργίας της τοπικής κοινωνίας με στόχο τη γνώση, την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία.
Το σχολείο είναι ο κατεξοχήν χώρος που στεγάζεται η έκφραση της δημιουργικής φαντασίας και σκέψης του ανθρώπου, στην οποία ο καθένας θα πρέπει να έχει πρόσβαση.

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ