16 Ιουν 2007

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ






ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ









Hταν μια σχολική γιορτή, ετοιμασμένη με πολλή αγάπη και φροντίδα από τον γυμναστή κ. Δεμέναγα Γεώργιο που οργάνωσε τη γιορτή και τον δάσκαλο του ολοήμερου κ. Βενάρδο Διονύση που είχε την έμπνευση για την παντομίμα, επηρεασμένος από την περιπέτεια σχολείου του Περιστερίου αλλά και του ίδιου του Δήμου που καταδικάστηκαν με την κατηγορία της ηχορύπανσης διότι οι περίοικοι ενοχλούνταν από τις παιδικές φωνές και «υπέστησαν ψυχική βλάβη από τον ασυνήθη θόρυβο». Ο ίδιος επιμελήθηκε την διδασκαλία των παιδιών και τη σκηνοθεσία. Mεγάλη η συμβολή του μουσικού μας κ. Μανίκα Κωνσταντίνου που είχε τη μουσική επιμέλεια της γιορτής. Oσο για τους ελληνικούς χορούς και την υπέροχη παρουσία των παιδιών, 'ηταν αποτέλεσμα της διδασκαλίας της κ. Έρης.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής λειτουργούσε παράλληλα έκθεση των δημιουργιών των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα των Εικαστικών που δίδαξαν η κα Αντριάννα Κώτση και η κα Ευγενία Καραμούζη.
Σε όλες αυτούς τους αγαπημένους δασκάλους που εργάσθηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, στην Διευθύντριά μας κ. Δεμέναγα Αντριάννα που είχε το συντονισμό της γιορτής, καθώς και στα παιδιά του σχολείου που διέπρεψαν εκφράσθηκαν από όλους του Γονείς συγχαρητήρια μαζί με καταιγισμό χειροκροτημάτων.

Στους αποφοίτους της ΣΤ΄τάξης ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε πολλές ευχές για τη συνέχεια της πορείας τους, αναμνηστικά δώρα και DVD με συνεντεύξεις των παιδιών ώς παντοτινό ενθύμιο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.