21 Οκτ 2009

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί Γονείς,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου σας προσκαλεί στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
(α) τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για τη σχολική χρονιά 2008-2009,
(β) τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν ή επηρεάζουν το Σχολείο μας και τους μαθητές του, και
(γ) τον προγραμματισμό δράσεων για τη σχολική χρονιά 2009-2010.
Η Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων αποτελείται από τους γονείς των μαθητών του σχολείου, οι οποίοι μετέχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων και όσων εγγραφούν πριν από την Γενική Συνέλευση. Εγγραφές νέων μελών και έλεγχος ταμειακής ενημερότητας των μελών θα γίνει μεταξύ 6:30 - 7:00 μ.μ. την ίδια ημέρα.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία όλοι οι γονείς μετέχουν αυτοδικαίως στην Γενική Συνέλευση, υπό την έννοια ότι (α) το καταστατικό δεν αποκλείει γονέα να γίνει οποτεδήποτε μέλος του συλλόγου, μετά την εκπλήρωση τυχόν υποχρεώσεών του, β) στις γενικές συνελεύσεις δεν καλούνται μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη αλλά όλοι οι γονείς, οι οποίοι ακόμα και κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους, μπορεί να γίνουν μέλη του Συλλόγου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή παραμένει στο συμβολικό ποσό των δεκαπέντε (15) €. Να τονίσουμε ότι κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα των παιδιών που έρχονται στο σχολείο, πληρώνει στο Σύλλογο μόνο μία συνδρομή.
Η συμμετοχή όλων των γονέων στα δρώμενα του Συλλόγου δυναμώνει τη φωνή του και βελτιώνει τις δράσεις του. Σας περιμένουμε όλους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το ΔΣ Συλλόγου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: