16 Δεκ 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Γονείς & Δάσκαλοι,
Με το παρόν θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου μας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή και Σάββατο στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2009 και όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος επίκεντρο θα είναι το εξωσχολικό βιβλίο. Από 17:00 έως 20:30 θα λειτουργεί στους χώρους εκδηλώσεων έκθεση βιβλίου με πληθώρα παιδικών εξωσχολικών βιβλίων για διάφορες ηλικίες (αλλά και πολλούς τίτλους για ενήλικες). Αγοράζοντας βιβλία για δώρα Χριστουγέννων από την έκθεση, θα ενισχύσετε το Σύλλογό σας.
Παράλληλα με την έκθεση βιβλίου το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 17:30 θα παρακολουθήσουμε το δρώμενο «Ιστορίες με γάτους» του συγγραφέα Χρήστου Μπουλώτη με την παιδαγωγό-ηθοποιό Γιώτα Αλεξάνδρου. Οι ιστορίες πραγματεύονται καθημερινά προβλήματα με τρόπο απρόβλεπτο, χιουμοριστικό και συχνά ανατρεπτικό.
Στην συνέχεια, στις 18:30, η συγγραφέας Αργυρώ Κοκορέλη, με αφορμή το βιβλίο της «Μια μπουνιά κι ένα φιλάκι», συζητά για τις σχέσεις των παιδιών, των δύο φύλων αλλά και το πέρασμα από την παιδική στην εφηβική ηλικία.
Με το πέρας των εκδηλώσεων θα κληρωθούν για τα παιδιά που θα παρευρεθούν, τριάντα (30) δωρεάν 6μηνες φοιτήσεις σε σχολή tae kwon do, προσφορά του αθλητικού συλλόγου «ΝΙΚΗ» (Λεωφ. Λαυρίου 89 & Κρυστάλλη 2, Γλυκά Νερά).
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας έχουμε κοντά μας.

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ