6 Οκτ 2014

Μαθήματα Σκάκι και Μαθήματα Κινηματογράφου


Αγαπητοί γονείς,

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε μια προσπάθεια για δημιουργικές και ποιοτικές δράσεις καθώς και την ευκαιρία το σχολείο να αποτελέσει ανοιχτό πυρήνα μάθησης και ψυχαγωγίας, διοργανώνει:

Μαθήματα Σκάκι και Μαθήματα Κινηματογράφου

Οι τιμές και οι μέρες των προγραμμάτων αναλυτικά έχουν ως εξής:
  • Σκάκι. Προτεινόμενη ώρα πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι το Σάββατο στις 12:00μμ. Το κόστος είναι 15€/μήνα για το 1ο παιδί (μίας οικογένειας). Κάθε επιπλέον παιδί, το κόστος είναι 10€/μήνα. 

  • Κινηματογράφος. Η δράση αυτή περιλαμβάνει εργαστήριο σεναρίου, κινηματογραφικής παιδείας και δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους. Προτεινόμενη ώρα πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι το Σάββατο στις 12:00μμ. Το κόστος είναι 23€/μήνα. Τα μαθήματα κινηματογράφου είναι 2ωρα και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές τις Ε’ και ΣΤ’ τάξης μόνο.
Οι ώρες των μαθημάτων μπορεί να διαφοροποιηθούν, ιδιαίτερα στην περίπτωση που λόγω συμμετοχής υπάρξει η ανάγκη δημιουργίας πλέον του ενός τμημάτων. Αντίστοιχα το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί κατά +/-3€ ανάλογα πάλι με την συμμετοχή.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω δραστηριότητες παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να την επιστρέψετε στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.


Η υλοποίηση των δραστηριοτήτων καθώς και το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί απόλυτα από την συμμετοχή.


Το ΔΣ σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά με email.