18 Ιαν 2017

Στις 31 Ιανουαρίου 2017 κόβουμε τη βασιλόπιτα στο σχολείο!

Όπως κάθε χρόνο, οι δασκάλες μαζί με τους μαθητές του σχολείου μας θα κόψουν τη βασιλόπιτα για κάθε τάξη. Προσκαλούμε λοιπόν τους γονείς όλων των τάξεων να προσφέρουν και φέτος την πολύτιμη και απαραίτητη βοήθειά τους για να φτιαχτούν χειροποίητα οι πίτες, μία για κάθε τάξη και μία για τους δασκάλους.

Κάθε χειροποίητη πίτα δεν θα εξασφαλίσει μόνο την ποιότητα, που τόσο επιδιώκουμε όλοι μας στις διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας, αλλά μπορεί να προσφέρει και χαρά όταν γίνει δημιουργικά! 

Μπορείτε να φτιάξετε την πίτα μαζί με τα παιδιά σας ή ακόμα να συνδημιουργήσετε μαζί με τους συμμαθητές των παιδιών σας και τους γονείς τους. Βγάλτε φωτογραφίες μαζί με τους μικρούς ζαχαροπλάστες καθώς δημιουργείτε με κέφι και στείλτε τες για να τις προβάλλουμε στο χώρο του σχολείου τη μέρα κοπής της πίτας ώστε να τις απολαύσουν όλοι. Ο τυχερός κάθε βασιλόπιτας που θα βρει το φλουρί θα πάρει ένα συμβολικό δώρο-έκπληξη αλλά όλοι μπορούμε να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας δημιουργώντας την πιο ευφάνταστη πίτα της τάξης!

Κάθε ιδέα σας είναι ευπρόσδεκτη μαζί με τη συμμετοχή σας!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα:

Αγλαΐα Μπούζου, τηλ. 6977423845

Ελισάβετ Γαζή, τηλ. 6973036539
                                εκ μέρους του Δ.Σ.