9 Οκτ 2017

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ"

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από τα έντυπα που μοιράστηκαν στους μαθητές/τριες του Σχολείου μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα διοργανώσει απογευματινά μαθήματα "Εκπαιδευτικής Ρομποτικής" στο χώρο του σχολείου. 

Τα μαθήματα θα γίνουν από ειδικευμένους δασκάλους του IT Experts-IT Kids, ενός κέντρου δια βίου μάθησης το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και λειτουργεί για πάνω από 15 χρόνια στην Κηφισιά.

Τα μαθήματα θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη: από τις 19:00 έως τις 20:00 για τις τάξεις Α΄-Β΄-΄Γ΄ και από τις 20:00 έως τις 21:00 για τις τάξεις Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄.

Ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών ανά τμήμα έχει συμπληρωθεί και το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις παραπάνω αναγραφόμενες ώρες. 

Παρόλο που τα τμήματα και για τις δύο ηλικιακές ομάδες έχουν κλείσει, οι γονείς που θα επιθυμούσαν να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους μπορούν να καταθέσουν Αίτηση Εγγραφής και στην περίπτωση ακύρωσης/διακοπής θα ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα από τον Σύλλογο, με βάση την προτεραιότητα στη λίστα αναμονής.