24 Οκτ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας καλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο σχολείο μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και για την εκλογική διαδικασία από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Δ.Σ., λόγω συμπλήρωσης της διετούς θητείας του τωρινού.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα μπορείτε να δηλώνετε την υποψηφιότητά σας για την εκλογή σας στο νέο Δ.Σ. που θα σχηματιστεί από τις εκλογές της Κυριακής 11ης Νοεμβρίου 2018.

·       Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλοι οι γονείς οι οποίοι είναι ταμειακά εντάξει.
·       Κάθε γονέας έχει μία ψήφο, ανεξάρτητα από το πόσα παιδιά έχει στη Σχολική Μονάδα στην οποία λειτουργεί ο Σύλλογος.
·         Δικαίωμα ψήφου έχουν και οι δύο γονείς, αλλά δεν μπορεί να ψηφίσει ο ένας γονέας αντί του άλλου με εξουσιοδότηση.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο σχολείο μας. Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών, δηλαδή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, πριν ξεκινήσουν οι αρχαιρεσίες.

Η ενεργή συμμετοχή σας είναι αυτή που δίνει την προοπτική για ένα καλύτερο σχολείο.

Μην το ξεχνάμε, το σχολείο μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!

   Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης