20 Νοε 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τον/την αντιπρόσωπο για την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Παλλήνης και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα γίνουν την Τετάρτη 28/11/2018 από τις 17:00 έως και τις 20:00 στο χώρο του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι το θεσμικό όργανο που σας επιτρέπει να εκπροσωπηθείτε στη σχολική κοινότητα καθώς σας δίνει τη δυνατότητα  να εκφράζετε τις απόψεις σας, να συμπράτετε μαζί με τη Διεύθυνση του σχολείου και να διεκδικείτε την τήρηση των θεσμικών υποχρεώσεων της πολιτείας για την καλή οργάνωση και λειτουργία του σχολείου. Οι συνδρομές και οι έκτακτες εισφορές είναι τα μοναδικά έσοδά του, τα οποία όμως ανταποδίδονται ως οικονομική υποστήριξη στο σχολείο, π.χ. για το πετρέλαιο θέρμανσης ή για εκπαιδευτικό υλικό, όπως προτζέκτορες, μπάλες, αξεσουάρ παρέλασης, κλπ.

Η συμμετοχή του καθενός από εσάς είναι πολύ σημαντική γιατί ο Σύλλογος χτίζει αθροιστικά τη δύναμή του και για αυτό σας χρειάζεται όλους. Η δύναμη του Συλλόγου μεταφράζεται στην ενεργό συμμετοχή όλων μας, εκεί όπου απαιτείται ομοψυχία, κινητοποίηση, παρέμβαση και άσκηση πίεσης για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων. 
                                                                                 
                                  Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης