22 Δεκ 2008

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 20 /12/08













































Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008 από τις 16:00 έως τις 20:00, ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου μας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και παράλληλα λειτούργησε έκθεση βιβλίου όπου τα βιβλία διατέθηκαν με έκπτωση 10%.

Η εκδήλωση ξεκίνησε 18:00 με θεατρικά δρώμενα & κάλαντα από τα παιδιά.
Στη συνέχεια διάβασε παραμύθι στα παιδιά η κα Βούλα Μάστορη, η επιτυχημένη συγγραφέας –κυρίως βιβλίων για παιδιά– που εκτός από το κρατικό βραβείο που απέσπασε το 2005, φέτος ήταν υποψήφια για το Βραβείο Αντερσεν, τη μεγαλύτερη διάκριση για συγγραφείς παιδικών βιβλίων. Η κα Μάστορη είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Έργα της έχουν επίσης βραβευτεί από την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, την Ε.Ο.Υ.Λ.Α.Α., τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Την εκδήλωση υποστήριξαν επαγγελματίες της περιοχής διαθέτοντας τα γλυκίσματα, εδέσματα και αναψυκτικά που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Και του χρόνου με υγεία !!!