30 Μαρ 2019

Ενημερωτική Συνάντηση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρα 19.00, στο χώρο του σχολείου μας, σε ενημερωτική συνάντηση όπου θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα: 

1. Πρωτοβουλίες και δράσεις του συλλόγου μας για τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σχολείου. 
2. Ανακατασκευή της στέγης του σχολείου μας. 
3. Ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών κατά την καθημερινή λειτουργία του σχολείου αλλά και στις  απογευματινές δραστηριότητες. 
4. Απογευματινές δραστηριότητες: ιδέες και προτάσεις για τη νέα σχολική χρονιά.  

Σας περιμένουμε όλους, γιατί ο μεταξύ μας γόνιμος διάλογος θα μας βοηθήσει να καταφέρουμε το καλύτερο για το σχολείο και τα παιδιά μας. 

ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Αγαπημένοι μας γονείς και κηδεμόνες, την Κυριακή 7/4 από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό για να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί 

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας οργανώνει εργαστήριο κατασκευής λαμπάδας, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με κουλουράκια και αγώνες μπάσκετ και  βόλεϋ. Ελπίζουμε σε μια όμορφη μέρα με τη συμμετοχή όλων μας. 

Να διευκρινίσουμε ότι η είσοδος θα  είναι ελεύθερη, τα παιδιά πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται και ότι δεν θα διατίθεται κάποιο ποτό ή φαγητό.  

Σας περιμένουμε όλους!  

Βράβευση 2ου Διαγωνισμού Αφίσας Αιμοδοσίας


Αγαπητοί Γονείς

Το απόγευμα της Κυριακής 31ης Μαρτίου 2019 θα βραβεύσουμε τους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Αφίσας Αιμοδοσίας, όπως επίσης και τους εθελοντές αιμοδότες και τους εθελοντές των προγραμμάτων υγείας.

Καλεσμένοι και βραβευόμενοι είναι όλοι οι μαθητές του σχολείου, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί

Σε όλους τους μαθητές, όσους συμμετείχαν στο σχολείο τους στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως της επιλογής των έργων τους από το σχολείο ή από την καλλιτεχνική επιτροπή θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.

Στα 3 έργα που αποστείλατε να σας εκπροσωπήσουν στην έκθεση που θα υπάρχει στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα, θα απονεμηθούν οι έπαινοι συμμετοχής και πανέμορφα-Δώρα.

Για τα 3 έργα από κάθε κατηγορία( Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια _Ψηφιακή μορφή) τα οποία επέλεξε η Καλλιτεχνική Επιτροπή, θα απονεμηθούν βραβεία που αντιστοιχούν στην δυνατότητα πραγματοποίησης ημερήσιας επίσκεψης του τμήματος που συμμετέχουν οι μαθητές.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η παρουσία των μαθητών, των γονέων  αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας θα τιμήσει ιδιαίτερα την εκδήλωση και προσδοκούμε ότι θα είναι μεγάλη.

Η Μουσική επένδυση της εκδήλωσης, όπως φαίνεται στην συννημένη πρόσκληση, θα πλαισιώσει την όλη εκδήλωση με ευχάριστο τρόπο.



Με εκτίμηση στο σημαντικό έργο που επιτελείτε
Εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής
Καλλιόπη Ζινέλη




Υλικό