23 Νοε 2006

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Αρ. Πρωτ.: 222
Άγ. Νικόλαος, 23 Νοεμβρίου 2006
Αγαπητοί Γονείς,
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου συνεχίζοντας την προσπάθεια του προηγούμενου Συμβουλίου θα διευρύνει τη συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας για τον εμπλουτισμό των απογευματινών δραστηριοτήτων του σχολείου με νέα γνωστικά/καλλιτεχνικά αντικείμενα προς όφελος της ανάπτυξης της επιδεξιότητας, της αισθητικής και της δημιουργικότητας των παιδιών.
Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουμε με τα εικαστικά και θα ακολουθήσουν η χορωδία και το μουσικό σύνολο (μαντολινάτα) για τα οποία θα σας ενημερώσουμε σύντομα.
Τα Εικαστικά –για τα οποία υπήρξαν πολύ θετικά σχόλια τη χρονιά που πέρασε- που δίδαξε η κα Αντριάννα Κώτση θα συνεχιστούν και εφέτος με προτεινόμενες ημέρες την Τρίτη για τα μικρά παιδιά και την Τετάρτη για τα μεγαλύτερα (ώρες 4:15-6:00 το απόγευμα). Οι λεπτομέρειες του φετινού προγράμματος εικαστικών θα παρουσιαστούν από την κα Κώτση και την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου την μεθεπόμενη εβδομάδα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Παρακαλούμε όπως καταθέσετε τις αιτήσεις που επισυνάπτουμε έως την ερχόμενη Πέμπτη (23 Νοεμβρίου). Η έναρξη του προγράμματος προβλέπεται για την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παλλήνης θα αναλάβει και πάλι το κόστος της εκπαιδευτικού και οι γονείς θα επιβαρυνθούν μόνο για τα καλλιτεχνικά υλικά.


Για περισσότερες πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: