4 Οκτ 2006

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Αγαπητοί Μαθητές & Γονείς,
Ο Σύλλογός μας με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς καλωσορίζει τους καινούριους μαθητές και τους γονείς τους και εύχεται στους δασκάλους, σε όλους τους μαθητές καθώς και στους γονείς τους μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δύναμη.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συνεχίζει την προσπάθεια επιδιώκοντας την περαιτέρω αναβάθμιση του σχολείου υποστηρίζοντας και επιμένοντας στην παρέμβαση και εμπλοκή των γονέων. Σεβόμενοι τους θεσμούς και την παράδοση την οποία αγωνιζόμαστε να διασφαλίσουμε, ενθαρρύνουμε παράλληλα την καινοτομία και επιδιώκουμε τη αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς συνεισφέροντας στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του Σχολείου και της παρεχομένης από αυτό παιδείας.
Ο Σύλλογος εκπροσωπεί τους γονείς για τα θέματα που τους απασχολούν στους αρμόδιους φορείς του Σχολείου, συναντάται με τη Διεύθυνση σε τακτά χρονικά διαστήματα και διοργανώνει συνάντηση με τους γονείς τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.
Ο Σύλλογος, στην προσπάθειά του να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των καιρών διατηρεί ιστοσελίδα (νέα ιστοσελίδα: http://5dimotikopallini.blogspot.com) και δημοσιεύει ηλεκτρονική διεύθυνση (5pallini@otenet.gr). Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μαζί σας και φιλοδοξούμε οι σελίδες αυτές να αποτελούν τον κοινό-ηλεκτρονικό τόπο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων.
Σας καλούμε να επισκέπτεστε συχνά τον ηλεκτρονικό μας αυτό τόπο, να ενημερώνεστε για τις ενέργειες και δραστηριότητες και να πλαισιώνετε τις προσπάθειες του Συλλόγου και των δασκάλων των παιδιών μας.

Εφημερίδα
Ο Σύλλογος εκδίδει την εφημερίδα «Συνδετικός Κρίκος» περί τις 4 φορές το χρόνο στην οποία μπορούν όλοι οι γονείς να εκθέσουν τις απόψεις τους. Υπεύθυνος σύνταξης είναι ο Κώστας Τριανταφύλλου.



Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι επιθυμούν να περιηγηθούν στο παρελθόν θυμίζουμε ότι η παλιά ιστοσελίδα είναι : http://5dimotikopallini.enosi.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: