11 Δεκ 2007

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί Γονείς & Παιδιά,
Υπενθυμίζουμε ότι το διήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου πραγματοποιείται Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου 2007 ώρα 17:00 - 21:00.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι συγγραφείς παιδικών βιβλίων κες Ελένη Δικαίου και Κατερίνα Σέρβη. Η κα Ελένη Δικαίου τιμήθηκε το 2004 με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων για παιδιά για το βιβλίο της ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού βιβλίου. Η κα Κατερίνα Σέρβη είναι αρχαιολόγος (σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) και οι αγαπημένες της ασχολίες είναι να διαβάζει και να γράφει ιστορίες για την αρχαία Ελλάδα. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.
Οι εκδηλώσεις έχουν ως σκοπό την προώθηση το «καλού» εξωσχολικού βιβλίου. Το καλό εξωσχολικό βιβλίο -όπως είχε πει η συγγραφέας κα Σίνου σε ανάλογη εκδήλωση προ 2 ετών- είναι «ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο» που προσφέρει ξεκούραση και δηµιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας.
Ο Σύλλογος εκτός των οργανωτικών θεμάτων θα μεριμνήσει και για την υποστήριξη της εκδήλωσης αυτής με γλυκίσματα* για τους μικρούς και μεγάλους που θα παρευρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: