16 Απρ 2013

Στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Παλλήνης για την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου κοινοποιήθηκε και στον σύλλογο μας.

Ο σύλλογος μας θέλοντας να βοηθήσει το έργο του Δήμου για την στήριξη όλων αυτών που πλήττονται από τις δυσμενές συγκυρίες θα συλλέξει τρόφιμα στον χώρο του σχολείου μας από τις 22 έως τις 26 Απριλίου στον χώρο του σχολείου.
Τα τρόφιμα που μπορείτε να προσφέρετε θα πρέπει να είναι συσκευασμένα και να διατηρούνται, όπως πχ. αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι κ.α. Θα υπάρχει σχετικά σημείο συλλογής μέσα στο χώρου του σχολείου.

Το ΔΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι διαρκώς επιδεινούμενες συνθήκες, η συρρίκνωση ή και η απώλεια του οικογενειακού εισοδήματος, ωθούν όλο και περισσότερους συνδημότες μας στον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο Δήμος Παλλήνης έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία ενός Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο αυτού του δικτύου, για την προστασία όλων αυτών που πλήττονται από τις δυσμενές συγκυρίες δημιουργήσαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά μεγάλο αριθμό οικογενειών προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείο είναι επιχειρήσεις, τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Οι ανάγκες σε τρόφιμα διαρκώς αυξάνονται. Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε όλους τους συλλόγους της πόλης μας να συμβάλλουν για να κάνουμε την πόλη μας πιο δυνατή και πιο αλληλέγγυα.

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό παντοπωλείο και μαζί να στηρίξουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα που μπορείτε να προσφέρετε είναι: αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, ντοματοπελτέ κ.α.

Ένα κιλό από τον καθένα μας, μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: