6 Οκτ 2014

Μαθήματα Σκάκι και Μαθήματα Κινηματογράφου


Αγαπητοί γονείς,

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε μια προσπάθεια για δημιουργικές και ποιοτικές δράσεις καθώς και την ευκαιρία το σχολείο να αποτελέσει ανοιχτό πυρήνα μάθησης και ψυχαγωγίας, διοργανώνει:

Μαθήματα Σκάκι και Μαθήματα Κινηματογράφου

Οι τιμές και οι μέρες των προγραμμάτων αναλυτικά έχουν ως εξής:
  • Σκάκι. Προτεινόμενη ώρα πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι το Σάββατο στις 12:00μμ. Το κόστος είναι 15€/μήνα για το 1ο παιδί (μίας οικογένειας). Κάθε επιπλέον παιδί, το κόστος είναι 10€/μήνα. 

  • Κινηματογράφος. Η δράση αυτή περιλαμβάνει εργαστήριο σεναρίου, κινηματογραφικής παιδείας και δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους. Προτεινόμενη ώρα πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι το Σάββατο στις 12:00μμ. Το κόστος είναι 23€/μήνα. Τα μαθήματα κινηματογράφου είναι 2ωρα και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές τις Ε’ και ΣΤ’ τάξης μόνο.
Οι ώρες των μαθημάτων μπορεί να διαφοροποιηθούν, ιδιαίτερα στην περίπτωση που λόγω συμμετοχής υπάρξει η ανάγκη δημιουργίας πλέον του ενός τμημάτων. Αντίστοιχα το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί κατά +/-3€ ανάλογα πάλι με την συμμετοχή.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω δραστηριότητες παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να την επιστρέψετε στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.


Η υλοποίηση των δραστηριοτήτων καθώς και το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί απόλυτα από την συμμετοχή.


Το ΔΣ σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά με email.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: