30 Μαρ 2019

Βράβευση 2ου Διαγωνισμού Αφίσας Αιμοδοσίας


Αγαπητοί Γονείς

Το απόγευμα της Κυριακής 31ης Μαρτίου 2019 θα βραβεύσουμε τους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Αφίσας Αιμοδοσίας, όπως επίσης και τους εθελοντές αιμοδότες και τους εθελοντές των προγραμμάτων υγείας.

Καλεσμένοι και βραβευόμενοι είναι όλοι οι μαθητές του σχολείου, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί

Σε όλους τους μαθητές, όσους συμμετείχαν στο σχολείο τους στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως της επιλογής των έργων τους από το σχολείο ή από την καλλιτεχνική επιτροπή θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.

Στα 3 έργα που αποστείλατε να σας εκπροσωπήσουν στην έκθεση που θα υπάρχει στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα, θα απονεμηθούν οι έπαινοι συμμετοχής και πανέμορφα-Δώρα.

Για τα 3 έργα από κάθε κατηγορία( Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια _Ψηφιακή μορφή) τα οποία επέλεξε η Καλλιτεχνική Επιτροπή, θα απονεμηθούν βραβεία που αντιστοιχούν στην δυνατότητα πραγματοποίησης ημερήσιας επίσκεψης του τμήματος που συμμετέχουν οι μαθητές.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η παρουσία των μαθητών, των γονέων  αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας θα τιμήσει ιδιαίτερα την εκδήλωση και προσδοκούμε ότι θα είναι μεγάλη.

Η Μουσική επένδυση της εκδήλωσης, όπως φαίνεται στην συννημένη πρόσκληση, θα πλαισιώσει την όλη εκδήλωση με ευχάριστο τρόπο.



Με εκτίμηση στο σημαντικό έργο που επιτελείτε
Εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής
Καλλιόπη Ζινέλη




Υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: